Овогодишњи 10. „Арсенал фест“ добио химну

Реп дуо „Крушевац гето“ објавио је песму која је изабрана за химну овогодишњег 10. по реду „Арсенал феста“.

Чланови крушевачког састава су на овај начин пружили подршку фестивалу у Крагујевцу и посетиоцима током ванредног стања и борбе са епидемијом.

Дуо „Крушевац гето“ је један од најпознатијих домаћих реп састава.

Осим тога, Никола Тришић и Никола Миленковић познати су и по духовитим клиповима које објављују на интернету.

Крушевљани су искористили затишје на музичкој сцени и снимили песму која је изабрана за химну овогодишњег јубиларног 10. „Арсенал феста“.

Реп дуо „Крушевац гето“ познат је по духовитим песмама као што су „Идемо на море“, „Тегет мафија“, „Таксисти“ и „Слава“.

Према речима чланова овог састава, новом песмом желели су да на прави начин дочарају енергију која постоји на фестивалу у Крагујевцу где су више пута наступали.

Због епидемије коронавируса још није познато да ли ће овогодишњи „Арсенал фест“ бити одржан.

Поред састава „Крушевац гето“, поруке подршке организаторима фестивала и љубитељима музике послали су Дарко Рундек, Никола Пејаковић Коља и многи други музичари.

Извештава новинар РТК Саша Стаменић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *