Полисе животног осигурања Дунава покривају ризике ковид-19

Полисе животног осигурања компаније „Дунав осигурање“ пружају покриће и за све ризике од епидемије коронавируса са којом се тренутно бори Србија и читав свет.

То важи и за полисе које се закључују за време ванредног стања.

За све пензионере и клијенте који су остали без примања или су им она смањена у новонасталој ситуацији, компанија „Дунав осигурање“ омогућила је одлагање плаћања премије.

У компанији „Дунав осигурање“ кажу да клијенте током епидемије коронавируса највише интересује да ли индивидуална и колективна животна осигурања имају покриће за случајеве узрокованог ковидом-19.

У овој осигуравајућој кући истичу да и у овој области прате светске трендове и да све полисе покривају ризике од епидемија.

За све клијенте којима је током ванредног стања забрањен излазак из својих домова, као и онима који су остали без примања или су им она смањена, компанија Дунав осигурање омогућила је одлагање плаћања премије.

Ова осигуравајућа кућа ће своје уговорне обавезе по полисама животног осигурања у потпуности измирити као да је премија плаћена.

Поред индивидуалних и колективних полиса животног осигурања, ова одлука односи се и на уговоре о осигурању пензионера као корисника кредита закључене преко пословних банака, партнера „Дунав осигурања“.

Извештава новинар РТК Саша Стаменић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *