Паркинг карте на новој локацији

Након реорганизације и припајања пет јавно комуналних предузећа, благајна сектора Паркинг сервис ЈКП ШУмадија је премештена у Индустријску зону и радила је до 17 часова.

Грађани су изразили незадовољство локацијом и радним временом.

Из сектора Паркинг сервиса ЈКП „Шумадија“, кажу да Крагујевчанима излазе у сусрет продужавајући радно време до 18 часова.

Раније су грађани своје месечне паркинг карте могли да купе на неколико локација у граду.

Међутим, након реорганизације пет јавно комуналних предузећа у једно, Крагујевчани карте могу да купе само у Индустријској зони.

Још један проблем са којим се сусрећу је и радно време, јер продајно место Паркинг сервиса не ради суботом.

Грађане додатно мучи и немогућност уплате месечне паркинг карте путем интернета.

Из сектора Паркинг сервиса кажу да им се грађани жале на локацију, али да за сада нема назнака да ће бити додатних уплатних места у граду.

Што се тиче радног времена, Паркинг сервис ЈКП „Шумадије“, који је, радио до 17 часова радним данима, продужио је радно време, па ће грађани моћи до 18 часова да купе своје месечне паркинг карте.

У служби Паркинг сервиса кажу да цене карата нису промењене, а надају се да ће продужењем радног времена изаћи у сусрет суграђанима који раде дуже.

Извештава новинарка РТК  Јелена Јовановић

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *