Паркинг сервис упутио грађанима позив за репрограм

Корисници јавних паркиралишта, који имају дуговања према ЈКП „Паркинг сервис Крагујевац“, односно предузећу Шумадија, у наредних 90 дана моћи ће да склопе уговор о репрогаму дуговања.

Крагујевчани ће моћи да исплате свој дуг на 6, 12 или 18 месечних рата, као и једнократно.

Уколико се одлуче за целокупну исплату, дуговање се умањује за 10 одсто од укупног износа главног дуга.

Крагујевчанима који имају заостала дуговања за услуге коришћења јавних паркинга, ЈКП „Паркинг сервис Крагујевац“, односно Шумадија, омогућило је дужницима отплату ненамирених износа на рате.

Захтев се попуњава и предаје лично у дирекцији предузећа.

После пријема Захтева, надлежна служба обавештава корисника о висини дуговања и позива га да потпише Споразум о отплати дуга.Ова повољност може да се искористи на више начина.

До сада има око 100 задужења. 80 дужника одлучило се на једнократну исплату. Њима се умањује дуг за 10 одсто. 20 је изабрало да дуг исплати на рате.

Крагујевчани за паркирање дугују од 3 до 10 хиљада динара.

Захтев за репрограм дуга корисник може преузети са сајта предузећа www.parkingservis.rs или у дирекцији предузећа у улици Војислава Калановића без броја.

Рок за подношење Захтева за репрограм је 90 дана од дана објављивања јавног позива.

Такође, корисници који закључе Споразум о репрограму избегавају додатне трошкове који настају у поступку извршења приликом наплате дуга преко надлежног Јавног извршитеља.

Извештава новинарка РТК Ксенија Ђерковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *