МЗ Угљешница потпуно асфалтирана

ЈКП “Шумадија”, током јесењих дана доста ради. Инфраструктурно уређење крагујевачких улица је приопритет, поготову оних у насељима која не припадају центру града.

Највише посла, имали су у Месној заједници Угљешница чије улице дуги низ година нису саниране.

Крфска, Тополска, Милутина Луковића, Црнућанска, Авалска су улице које годинама инфраструктурно нису биле уређене.

Захваљујући локалној самоуправи и ЈКП “Шумадија” напокон су асфалтиране хладним асфалтом а постављена је и расвета у улицама где није постојала. Мештани овог насеља не крију задовољство.

Радови у овим улицама, обављали су се месецима, а све са циљем да мештани Месне заједнице Угљешница могу неометано да возе аутомобиле и пешаче.

ЈКП “Шумадија” до краја године, радиће на уређењу великог броја улица.

Иначе, Скупштина града у Крагујевцу, за инфраструктурно уређење ове године уложила је преко 100 милиона динара.

Извештава новинарка РТК Ксенија Ђерковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

2 thoughts on “МЗ Угљешница потпуно асфалтирана”

  1. Kakve su ove gluposti od naziva? Koja Ugljesnica potpuno asfaltirana??? To sto je posle 100 godina nasut grebani asfalt, i to ne celom duzinom ulice, vec samo na ulazima iz Avalske, ne mozete reci da je u potpunosti asfaltirano!!! Jad i beda gde mi zivimo!

  2. Mislim da ovde neko nekog zeza ili neko nekog laze.do 17godine sam ziveo u tom naselju I vodio se na adresi gde ulica nikad nije uradjena do kraja ,a meni je dat samo sluzbeni prolaz pa onda kad vam hitna pomoc treba vi ne mozete da kazete adresu nego mesto pa ih vi vodite kroz sluzbeni prolaz.mislim da ipak neko nekog laze

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *