Пети Ускршњи турнир Спорског савеза Крагујевца

Под покровитељством Спортског савеза Крагујевца у Другој крагујевачкој гимназији одржан је Пети Ускршњи турнир.

Ове године концепт је нешто другачији, односно одржано је такмичење у стрељаштву, куглању, а око 150 учесника из целе Србије придружило се Планинарском друштву „Гора“ у походу на Бешњају.

Сопртски савез Крагујевца има ново руководство које најављује у наредном периоду промоцију спорта за женску, затим сеоску популацију, као и међу припадницима полиције.

Епидемиолошка ситуација и нове идеје новог руководства Спортског савеза Крагујевца на спортски терен овог Ускрса извели су стрелце и такмичаре у куглању.

Млади стрелци, гости из Горњег Милановца, затим чланови клуба Чика Мата неподељени су у оцени да је у години короне такмичење недостајало.

Исто мисле и рекреативци у куглању, али и професионалци. Куглашки савез Крагујевца је одабрао своје такмичаре за турнир, међу њима и српског репрезентативца.

Ускршњи турнир требало би да буде, уколико епидемиолошка ситуација дозволи увод у повратак у стари живот.

Ресор за спорт Градског већа Крагујевца мишљења је да је општи спорт неопходан како би се ојачало јавно здравље. Новом руководству указују поверење.

Спортска манифестација завршена је традционално доделом признања најбољим учесницима који оцењују да је због пандемије короне и само одржавање турнира успех.

Извештава новинарка РТК Слађана Обрадовић Чукарић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *