Плес за треће доба

“Плес за треће доба” је пројекат намењен најстаријим суграђанима које су у просторијама Геронтолошког центра Крагујевац, вештинама плеса и игре подучавали професионални инструктори из Плесног клуба Врачар из Београда.

Под покровитељством Винер Штедише осигурање, племенитим гестом, најстаријим суграђанима посвећена је пажња, а што је најважније квалитетно је испуњено њихово слободно време.

“Плес за треће доба” заигран је најпре у Зерњанину, сада и Крагујевцу. Својевремено, данас времешни, људи играли су у првим ритмовима рок `р рола, освајали подијуме на првим градским игранкама.

Сада, у трећем животном добу, много је слободног времена, мало прилике да се заигра понеки валцер или танго. Има и оних пензионера који су се тек сада осмелили да науче да плешу.

Подршка у првим или зрелим плесним корацима долази од осигуравајуће куће Винер Штедише и Плесног клуба Врачар.У сарадњи, покренули су програм са циљем, да поред полазника плесне школе из Крагујевца и Зрењанина, часови плеса за старије и одрасле особе буду одржани у што више градова Србије.

На овај начин компанија Винер Штедише осигурање, која већ 15 година успешно послује у Србији, жели да настави добру праксу друштвено одговорног пословања и помогне најугроженијим члановима нашег друштва.

Плес није само разонода и игра. Веома је значајан, нарочито за полазнике у овом животном добу. Из плесног клуба Врачар, трудили су се да старијим Крагујевчанима пренесу основе плеса, да их науче новим играма и подсете на неке кораке које су можда заборавили.

Винер Штедише осигурање успешно послује у Крагујевцу већ дуги низ година. Експозитура у улици Краља Александра Првог Карађорђевића 53 отворена је радним даном од 8 до 18 часова и суботом од 9 до 13 сати.

Осигурање живота, имовине, возила или добровољно здравствено, путно, осигурање у случају незгоде само су неке од услуга осигуравајуће куће дуге традиције, реноминраног имена.

Извештава новинарка РТК Зорица Савић Ранковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.Ples za treće dobaПлес за треће доба

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *