Почела наплата паркирања у јавној гаражи

Јавно комунално предузеће Шумадија Крагујевац почело је са наплатом паркирања у новоотвореној јавној гаражи.

Истовремено, на познатим пунктовима овог предузећа издају се и такозване повлашћене карте за 2021. годину за физичка и правна лица, потврђено је за Радио телевизију Крагујевац из овог предузећа.

Непосредно после свечаног отварања, Крагујевчанима је било омогућено бесплатно паркирање у новоотвореној  јавној гаражи.

Од  7. децембра цена паркирања по започетом сату је 70 динара док се дневна тарифа плаћа 1.050 динара.

Станари на месечном нивоу издвајају 7.000 динара, док предузетници могу да изнајме паркинг места на месечном, годишњем и двогодишњем нивоу.

За грађане Крагујевца који живе у осталим деловима ширег градског језгра, Јавно комунално предузеће Шумадија је почело да продаје повлашћене стамбене карте.

Представници Јавног комуналног предузећа Шумадија Крагујевац апелују на грађане да рекламације прослеђују путем мејла, корисничког центра или апликације – кгкомсервис, како би избегли долазак у пословнице, а надлежни ће се потрудити да одговор добију истим путем у најкраћем року.

Извештава новинар РТК Слађана Обрадовић Чукарић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *