Почела настава на ДАС менаџмент здравственог система

Свечаним уручењем индекса и уговора и уводним предавањем проф. др Небојеше Здравковића, руководиоца докторских академских студија  Менаџмент здравственог система и продекана за све мастер програме Факултета медицинских наука, данас је у амфитеатру звачнио почела настава за нову, четврту генерацију.

Овај студијски програм Факултет медицинских наука реализује у сарадњи са Економским факултетом.

Према досадашњим показатељима, овај студијски програм подједнако уписују и доктори медицине и магистри фармације, али и дипломирани економисти, правници и менаџери.

Ово је најмлађи студијски програм Факултета медицинских наука у Крагујевцу и други програм докторских студија, након Докторских студија медицине, а однедавно и фармације.

Квалитет студија и конкретна практична знања која се стичу, основни су разлози што овај програм сваке године упише у просеку 20-ак студената.

Звање које студенти стичу по завршетку овог студијског програма је доктор медицинских наука – менаџмент здравственог система.

Извештава новинар РТК Нина Бајић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

One thought on “Почела настава на ДАС менаџмент здравственог система”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *