Почела са радом прва онлајн сувенирница у Србији

Градска туристичка организација “Крагујевац” прва у Србији је покренула онлајн продају сувенира. 

Модернизацију пословања Туристичког инфо центра прати богата понуда, око 400 различитих артикала који су од данас доступни купцима широм Србије.

Процес наручивања је једноставан и прегледан, а детаљан опис понуђених предмета запослени у Градској туристичкој организацији припремали су неколико месеци.

После Крагујевца, Он лине сувенирница биће промовисана и на Сајму туризма у Београду предстојећег викенда.

Из излога Туристичког инфо центра, али и са адресе suvenirnica.rs, од данас широм Србије, по наруџбини путују Милош и Љубица, Дивостинка, Шумадинац, Војдвода Радомир

Путник, српски војник, у пратњи књига, слика, магнета, фигурина, посуђа, ношњи или уметничких слика са мотивима Крагујевца.

Текстил, посуђе, штампани материјал и остали предмети који се иначе налазе у понуди у ТИЦ-у сада могу да се купе из било ког места Србије, за почетак.

Касније, надају се у Градској туристичкој организацији и за наше сународнике из дијаспоре који су посебно наклоњени ситницама које подсећају на завичај.

Поступак наруџбине је једноставан, цене идентичне оним из ТИЦ-а. Предмети путују брзом поштом.

Иако је са производних трака сишао пре 34 године, Фићина популарност ни после 4 деценије не јењава.

Годинама уназад најпопуларнији сувенир Крагујевца, и данас изазива осмех код посетилаца сајмова, манифестација, или једноставно града.

Први породични ауто целе бивше Југославије који су возили и власт и грађани несумњиво је хит сувенир.

Градска туристичка организација он лине сувенирницом модернизовала је не само пословање, већ и туристичку понуду Крагујевца која би, да није законских ограничења у овом тренутку сигурно обрадовала много наших суграђана који живе и посећују Крагујевац путем интернета из иностранства.

Да би се њима изашло у сусрет у оваквим и сличним примерима на потезу је држава која још увек није уредила област платног промета и његове контроле ка свету и из света.

Извештава новинарка РТК Слађана Обрадовић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *