Почели Дани културе студената ФИЛУМ-а

Вебинаром “Студије у Америци, како отићи и зашто се вратити”, у оквиру које је предавање о одласку на студије у иностранство одржао Момчило Александрић,

студент докторских студија класичне гитаре на Универзитету у Минесоти, почели су Дани културе студената Филолошко уметничког факултета, који ће ове године бити организовани електронски, услед пандемије вируса корона, под слоганом #naKlikodTebe.

За студенте Одсека за музичку уметност, али и остале заинтересоване, биће организован вебинар о студијама у Европи, на коме ће о својим искуствима говорити Синиша Љубојевић, студен докторских студија хармонике на Универзитету за музику у Вирцбургу.

Предвиђена је и промоција студијских програма Одсека за филологију под називом „Крагујевац, град студената“, на којој ће наставници и студенти будућим колегама представити студије филологије и предности студирања у Крагујевцу.

Овогодишња манифестација ће имати и хуманитарни карактер, па ће студенти Одсека за примењену и ликовну уметност свој таленат преточити у радове са дечјим и новогодишњим мотивима, који ће бити донирани Дечјем одељењу Клиничког центра Крагујевац.

Традиционалну манифестацију ФИЛУМ организује под покровитељством града Крагујевца.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *