Почело асфалтирање паркинга у улици Срете Младеновића

Радови на реконструкцији вануличног паркинга између зграда у улици Срете Младеновића ушли су у завршну фазу.

Посао вредан 7,6 милиона динара изводи ЈКП „Шумадија Крагујевац“.

Уколико временски услови дозволе, сутра би требало да буде завршено асфалтирање простора који ће растеретити паркирање у самом центру града.

Вишегодишњи проблем са паркинг простором у улици Срете Младеновића коначно ће бити решен.

Екипе ЈКП „Шумадија Крагујевац“ су после изведених припремних радова, ископа, уградње каменог материјала, ивичњака и кишне канализације са сливним решеткама за одвод површинске воде, започели радове на асфалтирању.

Радови су мало каснили јер је постојећи паркинг на овој локацији био у веома лошем стању што је отежавало динамику посла.

Оштећења настала временом, услед деловања корења дрвећа и атмосферских прилика, спречавала су нормално и безбедно паркирање.

Завршетком реконструкције биће обезбеђено око 50 нових паркинг места у строгом центру Крагујевца.

Сектор нискоградње ЈКП „Шумадија Крагујевац“ наставља са радовима на више локација у граду, а сви би требало да буду завршени по плану и програму пословања предузећа за ову годину.

Извештава новинар РТК Дарко Милошевић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.