Почео летњи дневни камп за малишане у Ботаничкој башти

У крагујевачкој Ботаничкој башти почео је летњи дневни камп за децу од 5 до 12 година.

Малишани ће током три недеље уживати у природи, упознати нове пријатеље, решавати разне задатке кроз ликовне и едукатине радионице и ићи у потрагу за благом.

Камп је отворен сваког радног дана од 8 до 16:30 часова, а родитељи могу пријавити своје малишане путем интернет странице вртића „Врабац„

Летњи камп у Ботаничкој башти осмишљен је са циљем да се деца приближе природи и да им се покаже да уз помоћ својих вештина могу да употпуне слободно време, упознају нове пријатеље, али и да науче нешто ново.

Решавање мозгалица, ликовне активности и ходање по траци првог дана кампа оставили су највећи утисак на малишане.

Током три недеље деца ће имати организоване активности а тим од шесторо учитеља, наставника и васпитача организоваће разне едукативне, физичке и математичке активности. Оно што је уочљиво код све деце, то је жеља за покретом, разговором и боравком у природи.

Током трајања кампа деци су обезбеђени сви услови за безбедан и угодан боравак у природи.

Иако у кампу бораве деца од 5 до 12 година, малишани се за активности опредељују према интересовању, а не према узрасту.

Сваког петка имају прилику да се опробају у лего роботици.

Летњи камп траје до 22. јула а сви заинтересовани се могу пријавити путем линка који је објављен на интернет страници предшколске установе „Врабац“.

Извештава новинарка РТК Зорица Савић Ранковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.