Подстицаји и субвенције за пољопривреднике

Пољопривредна служба Крагујевац, уз подршку Министарства пољопривреде и Владе Републике Србије, формирала  је вибер заједницу преко које ће пољопривредним  произвођачима слати актуелна обавештења о подстицајима и субвенцијама са националног нивоа.

Сви заинтересовани могу да се пријаве на број 064 –843 -55-24.

Код пољопривредника који  не користе рачунар у свакодневном раду, често је присутан страх због недовољне информисаности.

Вибер заједница је нови  модел комуникације који омогућава свим регистрованим пољопривредним газдинствима  брз приступ информацијама, које могу да подстакну кориснике да своју производњу  прошире, преоријентишу или осавремене, коришћењем средстава Министарства пољопривреде.

Све измене и допуне важећих правилника се објављују истог тренутка а праћење  је веома једноставно.

Пољопривредна служба Крагујевац стоји на располагању свим корисницима за појашњење  евенутуалних нејасноћа везаних за подстицаје, субвенције, рокове и услове.

Често се дешава да подносиоци самостално аплицирају за мере ресорног Министарства и због одређених пропуста, добијају одбијајућа решења.

Стручна служба Крагујевац је ту да помогне подносиоцима да своје захтеве допуне и комплетирају, наравно, уколико се странка јави у предвиђеном законском року.

Пољопривредна саветодавна и стручна служба Крагујевац доо, једна је од водећих по броју израђених апликација и захтева за субвенције и подстицаје а предњачи и по броју позитивно решених поднесака.

Извештава новинар РТК Милица Раденковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *