ПОКС делио ускршња јаја Крагујевчанима

Поводом највећег хришћанског празника, Васкрса, чланови Српске краљевске омладине Покрета обнове Краљевине Србије, данас организовали дружење са суграђанима у Великом парку. Није изостала ни подела ваксршњих јаја.

На овај начин, чланови ПОКС-а су желели да истакну значај очувања вере и обичаја нашег народа.

Покрет обнове краљевине Србије је на симболичан начин обележио Васкрс традиционланом акцијом у Великом парку.

Чланови ове политичке организације су Крагујевчанима делили васкршња јаја, желећи да, на тај начин, ставе акценат на значај очувања вере, обичаја и традиције.

Покрет обнове Краљевине Србије у Крагујевцу је, на овај начин, желео да честита суграђанима највећи и најрадоснији хришћански празник са жељом да га проведу у миру и радости у кругу породице.

У овој политичкој организацији најављују да ће у наредном периоду у разговору са Крагујевчанима указивати на значај традиције и промовисати породичне вредности на чему ПОКС и темељи своја начела и деловање.

Извештава новинарка РТК Нина Бајић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.