Помоћ компаније Трнава Промет породици чија је кућа изгорела у пожару

Као компанија која брине не само о својим купцима и сарадницима, већ и о добробити целокупног друштва и појединаца, са задовољством пружамо подршку тамо где је најпотребнија.

Иако верујемо да је помоћ у невољи нешто што се подразумева, па не истичемо увек добра дела иза којих стојимо, сматрамо да поједине акције којима смо посвећени могу посебно да подстакну све који су у могућности да и сами пруже подршку.

Зато овог пута посебно наглашавамо помоћ коју смо пружили породици Рашковић којој је недавно у пожару изгорела кућа.

Са идејом да недаћа попут ове захтева од нас да дамо све од себе како бисмо је умањили, за обнову куће Трнава Промет донирала је 900.000 динара.

Надамо се да ће наш поступак убрзати процес обнове и пружити породици Рашковић осећај сигурности у овом тешком тренутку.

Ово није једини пример те врсте, јер је  помоћ од 900.000 динара пружена и фарми Агро пиле из Десимироваца, када их је задесио пожар.

Овим гестом смо показали да се не заустављамо само на речима и да брига за друге није само фраза, већ  део наше свакодневне праксе.

Нека нам ово свима буде подсетник да и најмања љубазност и подршка могу имати велики утицај на људе у невољи.

Нека нас инспирише да будемо бољи, саосећајнији и спремни да пружимо помоћ када је то потребно.

Наставићемо да се трудимо да будемо пример друштвено одговорне компаније, отварајући врата надолазећим изазовима и изграђујући још снажнију заједницу у којој послујемо.

Солидарност и заједништво су оно што је у овим данима најпотребније, наводе из компаније Трнава Промет.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *