Посађено дрво генерације у ОШ “Радоје Домановић”

Кроз пројекат “Здраво растимо”, у Основној школи “Радоје Домановић”, у сарадњи са Домом здравља и Центром за социјални рад, организоване су бројне активности.

Ученици првог разреда ове школе, који редовно похађају наставу, посадили су дрво генерације у школском дворишту.

Ученици Еколошке секције и они који изучавају Природу и друштво, као и сви малишани који редовно долазе у школу на наставу, активно су узели учешће у реализацији пројекта “Здраво растимо”.

Уз примену свих епидемиолошких мера, у школском дворишу Основне школе „Радоје Домановић“, ученици првог разреда посадили су још једно дрво генерације и тако учинили да боравак у школи буде још пријатнији и лепши.

Све ативности се организују у циљу развијања свести и правилног односа према животној средини код ученика.

Својим радовима ученици су показали како они замишљају планету на којој живимо, али и на себи својствен начин указали који је прави пут њеног спасења.

У оквиру пројекта „Здраво растимо“ који има за циљ и мотивацију ђака да се баве физичком активношћу, урађена је и заштитна ограда, како би док траје настава физичког васпитања,ученици млађих разреда могли безбедно да се играју у школском дворишту.

Извештава новинарка РТК Зорица Савић Ранковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *