Потписана конвенција о сарадњи са Аустријским културним форумом

Директор Аустријског културног форума у Београду, Адријан Фајкс и члан Градског већа за културу Миљан Бјелетић потписали су Конвенцију о међусобној сарадњи.

Споразум представља наставак сарадње која је прекинута пре две године, али и отвара низ нових могућности за будуће пројекте.

Директор Аустријског културног форума у Београду, Адријан Фајкс истакао је значај дугогодишњих  добрих односа између две земље, као и важност потписивања Споразума и наставка сарадње у области културе, уметности и уметничког образовања.

Потписивањем меморандума, биће ојачано ангажовање Форума у свим културним секторима – изворној уметности, књижевности и науци.

Мото Аустријског културног форума – “Изван традиције“ добро уклапа у универзитетски град, који се непрестано развија захваљујући младима и богатој и дугој историји. 

Аустријски културни форум промовише аустријску културу и уметност у Србији, што укључује и организовање савремених и иновативних пројеката са идејом да се отворе нове могућности за даљи развој и сарадњу.

Извештава новинар РТК Зорица Савић Ранковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *