Празнично радно време државних служби, установа, апотека… у понедељак 11.11.

Поводом обележавања 11. новембра – Дана примирја у Првом светском рату, већина предузећа и установа сутра неће радити, док ће у појединима бити организована дежурства.

Крагујевачки Дом здравља сутра организује дежурство у Здравственој станици број 4, од 7 до 20 часова, у службама опште медицине и за здравствену заштиту школске деце и омладине.

Ово радно време важиће 11. новембра и за Службу за здравствену заштиту предшколске деце и службу кућног лечења, док ће Поливалентне патронажа радити од 7 сати до 14:20.

Апотека „Бубањ“ радиће уобичајено 24 сата, док ће радно време апотеке “1.мај” бити од 7 до 20 часова, “Шумадије” и “29. новембра” од 8 до 20, “Авале” и “Станово” од 8 до 15 часова, а “Тополе” и “Шаторње” од 8 до 12 сати.

За пијаце Јавног комуналног предузећа Шумадија 11. новрмбра важиће редовно радно време, док се паркирање на општим и посебним паркиралиштима у Крагујевцу неће наплаћивати.

Јавни градски и приградски превоз у понедељак саобраћа по реду вожње за недељу и државни празник.

На Дан примирија у Крагујевцу поште неће радити, сем дежурних – у Тржном центру „Крагујевац Плаза“ која ће радити од 10 до 20 сати и поште у „Рода центру“ која ће бити отворена од 8 до 20 часова.

Шопинг центар „Крагујевац Плаза“ у понедељак ће имати редовно радно време, а и Затворени базен ће радити уобичајено.

Приредила новинарка РТК Јелена Јовановић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.