Предавање Б. Милановића на Економском факултету

Удружење студената Економског факултета у Крагујевцу организовало је за будуће академце предавање Братислава Милановића, власника Милановић Идустрис Груп.

Милановић је студентима говорио о својим пословним почецима, али и одговарао на њихова питања.

На позив Удружења студената Економског факултета власник Милановић Идустрис Груп и идејни творац Мајнд парка, Братислав Милановић радо се одазвао.

Како каже, желео је да, у интерактивној комуникацији са студентима, пружи одговоре на њихова питања.

Говорио је о својим пословним почецима, о препрекама са којима се сусретао на путу ка успеху, као и одакле идеја за стварање Мајнд парка.

Присутнима је поручио да се труд, рад и упорност увек исплате.

Економски факултет Универзитета у Крагујевцу сваке године традиционално организује манифестацију Дан економиста, где се студенти могу упознати са успешним људима у региону.

Ове године је то био Братислав Милановић. Студентска организација је желела да студентима, поред праксе, пружи прилику и да чују савете успешних привредника.

Милановић је студентима говорио о могућностима за започињање сопственог бизниса, али и указао им на шта треба да обрате пажњу како би у послу били успешнији.

Студенти су из сале амфитеатра изашли богатији за ново искуство, а многи су након предавања пожелели да своје радно искуство започну, управо, у Мајнд парку.

Извештава новинарка РТК Јелена Јовановић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *