Преко две хиљаде пензионера у Крагујевцу конкурисало за бесплатан одлазак у бању

За упућивање на бесплатни опоравак у неку од бања Србије пријавило се 2103 пензионера у Крагујевцу.

Око 650 њих биће у прилици да добије десетодневну рехабилитацију у некој од 25 бања о трошку Републичког фонда за пензијско и инвалидско осигурање.

Републички фонд за пензијско и инвалидско осигурање ове године је нешто раније расписао конкурс за пријаву пензионера за десетодневну рехабилитацију у некој од 25 бања у Србији о трошку Фонда.

Приликом пријаве бодовала се дужина радног стажа, дужина пензиског стажа и висина пензије, а пензионери који су последње три године користили бесплатну рехабилитацију у некој од бања ове године нису могли да конкуришу.

Први списак корисника који су добили бесплатну рехабилитацију требало би да буде објављен 1. марта, али постоји рок за жалбу од пет дана.

Коначна ранг-листа ће бити објављена 14. марта, након чега ће уследити и први позиви пензионерима за упућивање на опоравак.

Извештава новинар РТК Дарко Милошевић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

One thought on “Преко две хиљаде пензионера у Крагујевцу конкурисало за бесплатан одлазак у бању”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *