Завршена Зимска чаролија у Крагујевцу

Данас је званично завршена Зимска чаролија на Тргу Радомира Путника.

Током протекла два месеца, на овој локацији било је организовано око 40 забавних садржаја, међу којима се истичу бројни концерти, радионице за малишане али и свакодневна понуда разноврсног програма за све генерације.

Аутентична новогодишња декорација биће уклоњена, а простор реконструисаног трга спреман за нова културна дешавања.

Позитивно расположење и празнични дух владали су центром града, а то се јасно могло видети по великом интересовању Крагујевчана који су свакодневно испуњавали простор око празничних кућица са понудом хране, топлих напитака и сувенира а малишанима су најзанимљивији били велики новогодишњи украси – Крцко Орашчић, Деда Мразова кочија са светлећим ирвасима, кућица од слаткиша и велика јелка.

Током два месеца, колико је трајала Зимска чаролија на Тргу Радомира Путника, организовано је близу 40 активности.

Уколико временски услови дозволе, клизалиште на Тргу Светог Ђорђа радиће до краја фебруара.

У осмишљавању програма учествовале су крагујевачке установе културе, локална самоуправа и Градска туристичка организација, уз несебичну помоћ бројних појединаца и образовних установа међу којима је и Факултет педагошких наука у Јагодини чији су студенти на занимљив и креативан начин најмлађима приближили науку, уметност и историју Србије.

Извештава новинарка РТК Марина Голубовић Миленковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *