Пријављивање за Богојављенско пливање до 12. јануара

Епархија Шумадијска и град Крагујевац, традиционално на језеру у Шумарицама, 19. јануара на Богојављeње, организују манифестацију „Пливање за крст часни“.

Такмичари који желе да учествују могу да се пријаве до 12. јануара, од 10 до 17 сати, попуњавањем пријаве на пулту затвореног базена Спортског привредног друштва Раднички.

Традиционално на Богојављeње, 19. јануара, биће одржана манифестација „Пливање за крст часни“, која се од 2004. године одржава на језеру у Шумарицама.

Они који желе да учествују, могу да се пријаве у наредних пет  дана попуњавањем пријаве на инфо пулту затвореног базена Спортског привредног друштва Раднички.

Од укупног броја пријављених биће извучена 33 пливача и 3 резервна, који ће као и предходних  година проћи обавезну здравствену контролу.

За манифестацију „Пливање за крст часни“, треба да се пријаве пре свега особе доброг здравља, наглашава Предраг Стевовић, члан Градског већа за спорт.

Жребање ће бити организовано у среду, 13. јануара у 13 сати у скуштинској сали Градске управе.

Извештава новинар РТК Ксенија Ђерковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *