Пријављивање за најлепше маске до 26. априла

Градска туристичка организација Крагујевац је и ове године због пандемије ковид-19, објавила је конкурс за избор најлепших маски 16. Ђурђевданског карневала, који се традиционално организује сваке године 6. маја, на Дан града.

Сви заинтересовани могу да се пријаве од 12. до 26. априла, а све маске биће представљене на програму Радио-телевизије Крагујевац.

Градска туристичка организација Крагујевац ће и ове године обезбедити вредне награде за три првопласиране маске у три  категорије: појединачна, породична и групна маска.

Најлепше карневалске маске и маскоту ће и ове године бирати стручни жири у коме ће и ове  године бити представници Позоришта за децу и Градске туристичке организације Крагујевац.

Фотографије и видео снимке, школе, вртићи и појединци могу слати на мејл Градске туристичке организације Крагујевац од 12. до 26. априла.

Пријаве за избор најлепших карневалских маски заинтересовани учесници треба да пошаљу на мејл karneval2021@yahoo.com.

Све маске грађани ће моћи да виде на програму Радио-телевизије Крагујевац, док ће туристичка организација, као и до сада, објављивати фотографије и информације о пријављеним учесницима, односно карневалским маскама на сајту и фејсбук страници.

Извештава новинар РТК Ксенија Ђерковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *