Пријем првака у подмладак Црвеног крста

За ученике првог разреда основних школа организован је пријем у подмладак Црвеног крста.

Добродошлицу у ову химанитарну организацију, првацима су пожелели, представници града и Црвеног крста, који су за нове чланове подмлатка припремили скромне поклоне.

У редове Црвени крста, примљено је око хиљаду ученика првог разреда основних школа који ће, захваљујући чланству у овој хуманитарној организацији, проширити и стећи нова знања о хуманости.

За крагујевачке малишане од велике је важности да од најранијег узраста буду укључени у волонтерски рад и науче на који начин могу најбоље да помогну старијима и људима у невољи.

Добродошлицу у ову хуманитарну организацију пожелили су и представници локалне самоуправе.

Градска организација Црвеног крста ову традицију негује већ 37 година. Тим поводом, чланови предшколских установа “Нада Наумовић” и “Ђурђевдан” извели су интересантан културно-уметнички програм.

Извештава новинарка РТК Ксенија Ђерковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *