Припремна настава за упис на студије физике

Институт за физику Природно-математичког факултета и ове школске године организује припремну наставу за упис на студије физике за ученике средњих школа. Припремна настава почиње 1. марта.

Ученици четврте године средњих школа и гимназија увелико се припремају за полагање пријемног испита, без обзира да ли jе то у оквиру установе или у приватној режији.

Институт за физику Природно-математичког факултета Универзитета у Крагујевцу и ове школске године за матуранте организује припремну наставу за упис на студије физике.

Будућим бруцошима је обезбеђена бесплатна припрема за полагање пријемног испита.

Наставу држе професори и асистенти са Института за физику ПМФ-а.

Институт за физику Природно-математичког факултета пружа и бесплатну помоћ ученицима основних и средњих школа из физике, у области теорије, рачунских задатака, али и експеримената.

Заинтересовани основци и средњошколци могу да се пријаве електорнским путем, а планирано је да се једном месечно организује настава и за ученике.

Извештава новинарка РТК Зорица Савић Ранковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *