Привремена измена режима саобраћаја на линијама 4, 7, 18 и 19

У Гружанској улици, 20. и 21. априла, од 8 до 18 часова, возила јавног транспорта путника биће преусмерена на следећи наћин:

Возилo на линији са ознаком 4  биће усмерено из улице Димитрија Туцовића у улицу Булевар Краљица Марије, десно у улицу Спасеније Цане Бабовић испод надвожњака, затим у улицу Булевар Краљице Марије, Сретењског устава и даље регистрованом трасом.

Возилo на линији са ознаком 7А биће усмерено из улице Кнеза Михаила у  Мишарску улицу, Булевар Краљице Марије и даље регистрованом трасом

Возилo на линији са ознаком 7Б биће усмерено из улице Булевар Краљица Марије, десно у улицу Спасеније Цане Бабовић испод надвожњака, затим у улицу Булевар Краљице Марије, Сретењског устава и даље регистрованом трасом.

Возилo на линији са ознаком 19А биће усмерено из улице Булевар Краљице Марије, десно у улице Спасеније Цане Бабовић испод надвожњака, затим у улицу Булевар Краљице Марије, Сретењског устава и даље регистрованом трасом.

Возилo на линији са ознаком 19Б биће усмерено из улице Кнеза Михаила у  Мишарску улицу, Булевар Краљице Марије и даље регистрованом трасом.

Возилo на линији са ознаком 18 биће усмерено из улице Булевар Краљице Марије, десно у улицу Спасеније Цане Бабовић испод надвожњака, затим у улицу Булевар Краљице Марије, Сретењског устава и даље регистрованом трасом.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.