Проглашена изборна листа „Слађан Ракић – Алтернатива – Крагујевачка иницијатива и Нова снага – Еко парк“

Градска изборна комисија прогласила је Изборну листу „Слађан Ракић – Алтернатива – Крагујевачка иницијатива и Нова снага – Еко парк“ коју је поднела Група грађана „Алтернатива – Крагујевачка иницијатива и Нова снага“ за ибор одборника Скупштине града Крагујевца за изборе расписане 26. априла.

Имајући у виду да је предата са 31. одборничким кандидатом, ова изборна листа има 968 валидних потписа подршке грађана. На гласачком листићу на изборима за одборнике локалног паралмента налазиће се под редним бројем 3.

Група грађана Алтернатива, на челу са Слађаном Ракићем, предала је Градској изборној комисији изборну листу, уз потписе грађана које је прикупила.

Председник „Алетернативе“ и кандидат за градоначелника Крагујевца Слађан Ракић каже да је њихову листу потписом подржало више од хиљаду грађана.

Јединствена листа Групе грађана “Слађан Ракић – Алтернатива – Крагујевачка иницијатива – Нова снага – Еко парк” предала је листу на којој се налази 31 одборнички кандидат.

Извештава новинарка РТК Нина Бајић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *