ПУ “Аквица“ организовала наставу на даљину

Увођењем ванредног стања у Србији због појаве корона вируса и опасности по живот и здравље становништва, предшколске установе, основне и средње школе као и факултети привремено су обуставили рад.

Међутим, Предшколска установа „Аквица“ је за децу која похађују предшколски програм у овом вртићу организовала праћење наставе на даљину.

Предшколска установа „Аквица“ која се налази у насељу Аеродром од почетка рада прати најсавременије трендове у области образовања најмлађих.

Малишани који иду у овај вртић од првог дана имају могућност да слушају наставу како на српском тако и на енглеском језику.

Ова предшколска установа отишла је корак даље у начину образовања деце узраста од 3 до 6 година.

У новонасталој ситуацији, када деца због увођења ванредног стања не похађају редовну наставу, Предшколска установа „Аквица“ организовала је за малишане он лајн наставу у складу са предшколским програмом који је прописало Министаство образовања Републике Србије.

Деца која прате васпитнo-образовни рад у Предшколској установи“ Аквица“ свакодневно ће добијати нове садржаје и задатке и бити у комуникацији са својим васпитачима, као би што квалитетније провели време док су у изолацији.

Извештава новинарка РТК Иван Ганић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *