ПУ Нада Наумовић и Трнава промет у акцији „Ваше дете учи у куповини“   

Предшколска установа „Нада Наумовић“ у сарадњи са трговинским предузећем „Трнава промет“ организовала је акцију „Ваше дете учи у куповини“.

Циљ акције којом је обележен Месец родитељства је да свакодневну породичну активност, попут набавке намирница, претвори у игру.

У оквиру акције „Ваше дете учи у куповини“, која је организована у продајном објекту трговинског предузећа „Трнава промет“, запослени у Предшколској установи „Нада Наумовић“ делили су младим родитељима, декама и бакама, флајере са смерницама како да одлазак у набавку претворе у забаву за децу.

Ова свакодневна активност најмлађима, између осталог, пружа прилику да науче како треба да се понашају у продавници, како да одаберу намирнице и како да их, по повратку из набавке, правилно распореде на одговарајућа места или од њих припреме ужину.

Акцији је присуствовао и Душан Алексић, члан Градског већа за образовање.

У Предшколској установи „Нада Наумовић“ очекују повратну информацију од родитеља како би сазнали да ли ова акција за њих била значајна и да ли им је помогла да унапреде родитељске компетенције.

Најављују и наставак сарадње са компанијом „Трнава промет“ у чијим ће се каталозима убудуће налазити антиципаторне поруке, као вид подршке родитељима, које ће, на тај начин, стићи до великог броја породица, не само у Крагујевцу, већ и шире.

Извештава новинарка РТК Бојана Крстић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *