ПУ „Нада Наумовић“ обележава 73 године рада

Поводом 73 године успешног рада, Предшколска установа „Нада Наумовић“ урадила је кратак документарни филм „Безброј загрљаја за један изазов“, који говори о васпитачима и деци у години иза нас.

Неке од активности ће, у оквиру програма обележавања рођендана, бити организоване у вртићима, док су неке планиране у онлајн формату.

Због пандемије корона вируса и ове године је изостала централна манифестација ПУ „Нада Наумовић“, поводом Дана установе.

Једна од традиционалних манифестација која се организује у вртићима ове предшкослке установе је Фестивалчић, који ове године изгледа нешто другачије.

У предходном периоду радило се на дигиталном описмењавању запослених у Установи.

Радионице су представљене онлајн, након чега се појавила идеја за званични јутјуб канал Предшколске установе „Нада Наумовић“.

Руководство установе подсећа да је завршена реконструкција вртића „ Бамби“ и да је централна кухиња почела са уобичајеним начином функционисања.

Запослени у Предшколској установи „Нада Наумовић“ верују да су  успели да се оснаже као тим у раду са малишанима, али и буду подршка породицама у овим кризним временима.

Извештава новинар РТК Ксенија Ђерковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *