ПУ „Нада Наумовић“ упркос корони реализовала низ активности у 2020. години

Година за нама је, због пандемије корона вируса, била другачија од претходних.

У Предшколској установи „Нада Наумовић“ остаће упамћена као година изазова, пре свега на професионалном плану, на које су запослени успели да одговоре.

Организовање рада након проглашења ванредног стања средном марта прошле године, био је први изазов за запослене у Предшколској установи „Нада Наумовић“.

Иако су вртићи били затворени, контакт са децом и родитељима није прекинут.

На Фејсбук страници ове установе свакодневно су објављивани видео записи на различите теме.

Повратак малишана у вртиће средином маја, након укидања ванредног стања, пред васпитаче је поставио још један у низу задатака – припремити децу за боравак у обданишту у новим околностима, уз доследну примену свих прописаних мера заштите од заражавања корона вирусом.

У сарадњи са родитељима и та препрека је успешно премошћена.

У Предшколској установи „Нада Наумовић“ кажу да ће и у овој години наставити да буду подршка деци и породици, уз обавезно неговање партнерског односа као важне карике у ланцу предшколског васпитања и образовања.

Извештава новинар РТК Ксенија Ђерковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *