Растимо безбедно

Донирањем интерактивне табле и сета лопти вртићу Полетарац, Јавно комунално предузеће Паркинг сервис заокружило је осми по реду ликовни конкурс „Растимо безбедно“.

Подршку при реализацији пројекта дале су Предшколске Установе „ Нада Наумовић“ и „Ђурђевдан“, односно малишани предшколских група који су маштовитим радовима одговорили на задату тему о безбедности у саобраћају.

За осморо најбољих малих ликовних уметника, њихове родитеље и госте из Паркинг сервиса и Установе за децу приредили су забавну приредбу у обданишту на Аеродрому.

Препознатљивим дечијим ликовним рукописом нова колекција радова пристигла је пред комисију Паркинг сервиса и овог пролећа.

Деца су се сликовито изразила у радовима о свом окружењу, саобраћају, показала вештине и то да владају основним правилима у саобраћају. За шестогодишњаке прави задатак.

Приказ правилног понашања на улици, навика које су стекли на пешачком прелазу и њихов доживљај коловоза на коме владају одрасли.

Зато су у блоку за цртање господари они.

Тачније, осморо предшколаца из градских вртића старије васпитне групе.

Хелена Петровић из вртића Црвенкапа, Хелена Кокерић Јовановић из Чуперка, Николина Милић из вртића Цицибан, Аника Маринковић вртића Невен.

Од предшколске групе најбоље цртеже насликале су: Ђурђа Арсенијевић из вртића Лептирић, Алекса Тодоров из Полетарца, Валентина Стојановић из Зеке и Миа Марковић из вртића Невен.

Захвалнице су добили скоро сви градски вртићи који су и ове године подржали акцију Паркинг сервиса који истичу да је ово била једна од акција са најмасовнијим учешћем деце.

Извештава новинарка РТК Слађана Обрадовић.

One thought on “Растимо безбедно”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *