Размена искустава у комуналној делатности

Јачање регионалне сарадње и размена искустава у комуналној делатности, неки су од мотива за учешће излагача на Међународном сајму комуналне опреме „Комдел експо“, који је отворен данас у Крагујевцу.

На 16. смотри окупили су се излагачи из Србије, Црне Горе, Републике Српске и Федерације Босне и Херцеговине, који ће тродневну манифестацију искористити успостављање нових пословних контаката.

Сајам „Комдел експо“ отворен је до 17. септембра.

Међународни сајам „Комдел Експо“ окупио је излагаче из комуналне делатности из Србије и околних држава.

Предузећа и произвођачи изложили су механизацију и опрему, парковску галантерију и све друга средства која се користе у овој области.

Значај сајма огледа се у јачању регионалне сарадње и размени искустава.

Током манифестације одржавају се јавне расправе, презентације и предавања о достигнућима у комуналној делатности.

Сајам „Комдел експо“ један је од највећих који се организују на Шумадија сајму.

У хали и на спољашњем изложбеном простору, произвођачи представљају своју понуду и најновије технологије у комуналној области.

Сајамска манифестација, 16. по реду, због пандемије није организована у јуну као претходних година.

Око 30 излагача, који су показали велику жељу да се и ове године представе на Шумадија сајму, говори о значају манифестације у региону.

Међународни сајам „Комдел експо“ отворен је до 17. септембра.

Манифестација је организована под покровитељством града Крагујевца, у сарадњи са Пословним удружењем комуналних предузећа Србије „Комдел“ и Јавним комуналним предузећем Шумадија Крагујевац.

Извештава новинар РТК Сaша Стаменић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *