Завршени радови на замени столарије у школи у Великим Пчелицама

У издвојеном одељењу Основне школе „Светозар Марковић“ у Великим Пчелицама завршени су радови на замени столарије.

Нову столарију добило је и одељење у Сабанти, као и матични објекат школе у Крагујевцу.

У оквиру реконструкције школа у Крагујевцу за ову годину је предвиђена замена столарије у школама „Јован Поповић“, „Трећи крагујевачки батаљон“ и „Светозар Марковић“ са издвоијеним одељењима.

У првој фази радова, у издвојеном одељењу школе „Светозар Марковић“ у Великим Пчелицама замењена је комлетна столарија, као и у матичном објекту у Крагујевцу. Вредност радова је 9 милона динара.

Школа у Великим Пчелицама предвиђена је и за извођење рекреативне наставе, како би ђаци из градске средине имали прилику да током летљих месеци време проводе у природи. Школу похађа 18 ђака, који ће имати боље услове за рад.

Што се тиче сеоских седина, у плану је решавање проблема у школама у Угљаревцу и Рамаћи, док се наредних дана очекује почетак уређења школског дворишта у Страгарима, за шта је из буџета града издвојено 4 милиона динара.

Извештава новинар РТК Иван Ганић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *