Реконструисан спортски терен у Маршићу

Улагање у спортску инфраструктуру, у циљу развоја школског спорта, али и стварање бољих услова за одвијање наставе у образовним установама, један је од приоритета локалне самоуправе.

У складу са тим, у претходном периоду је издвојена значајна сума новца за реконструкцију и опремање школских објеката, фискултурних сала, дечјих игралишта и спортских терена, а последња у низу инвестиција реализована је у Месној заједници Маршић.

Основну школу “19. октобар“ у Маршићу, која је основана пре скоро 60 година, похађа 250 ученика од првог до осмог разреда, укључујући и издвојена одељења у Корману, Цветојевцу, Доњим Комарицама и Ботуњу.

Након прве фазе реновирања матичног објекта у Маршићу, реконструисан је и спортски терен поред школског дворишта.

У оквиру уређења спортског терена постављене су нове кошаркашке конструкције, голови и челична мрежа, а у току дана стигле су и лопте. У плану је и постављање одговарајуће расвете.

Инвестиција вредна близу милион и по динара једна је од бројних које је град реализовао у овој области.

Стварање бољих услова за одвијање наставе и развој школског спорта и даље ће бити један од приоритета локалне самоуправе.

Извештава новинарка РТК Бојана Крстић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

One thought on “Реконструисан спортски терен у Маршићу”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *