Реновирана фискултурна сала у ОШ “Драгиша Михаиловић“

У реконструкцију фискултурне сале у Основној школи “Драгиша Михаиловић“ у Станову из градског буџета је уложено 2,8 милиона динара.

Сличне инвестиције, како је најављено, биће реализоване и убудуће, у циљу стварања бољих услова за развој школског спорта.

Фискултурна сала у Основној школи “Драгиша Михаиловић“ реновирана је после 40 година.

Замењена је подлога, уређене су свлачионице и реконструисан кров који је прокишњавао, чиме су створени бољи услови за одвијање наставе физичког.

Број ученика Основне школе “Драгиша Михаиловић“ из године у годину расте. У овој образовној установи тренутно се школује око 550 ђака, док припремни предшколски програма похађа 130 малишана, што је знатно више у односу на претходни период. То је, како је речено, разлог више да се инвестира управо у овакве пројекте.

Град Крагујевац континуирано улаже у школски спорт о чему сведочи чињеница да је ово пета фискултурна сала реконстуисана током 2022. године.

Извештава новинарка РТК Бојана Крстић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *