Каријерно вођење и саветовање младих

У организацији Клуба акцијаша и волонтера Крагујевца и Правног факултета, за студенте је одржано едукативно предавање на тему “Каријерно вођење и саветовање младих“.

Реч је о пројекту омладинске политике који финансира град Крагујевац.

Едукативно предавање за будуће правнике је 53 радна акција Клуба акцијаша и волонтера, кажу у овом удружењу и подсећају да су њихови чланови недавно били ангажовани на уређењу простора око Правног факултета, када је уклоњено лишће и комунални отпад.

Град подржава организације које кроз пројектне активности унапређују положај младих у Крагујевцу, нарочито у области каријерног вођења и саветовања.

Студенти Универзитета у Крагујевцу могли су да се упознају са каријерним вођењем у савременим условима и новим начинима селекције, са крајњим циљем да најталентованији млади људи раде баш тамо где припадају.

Извештава новинар РТК Зорица Савић Ранковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *