РТК добитник награде Капетан Миша Анастасијевић

У Скупштини града, Радио-телевизији Крагујевац уручена је награда Капетан Миша Анастасијевић за изузетне резултате у праћењу рада градских органа и институција током трајања пандемије Ковид 19.

Награда је стигла на предлог новинара и пословних пријатеља из Крагујевца и Новог Сада.

Признање Капетан Миша Анастасијевић додељује се од 2000. године у Србији и носи име чувеног српског трговца и добротвора из 19.века.

Испред колектива РТК, награду је примила директорка Јелена Вуковић.

Радио-телевизија Крагујевац, са свега 30-ак запослених, је током 52 дана ванредног стања, константно, 24 сата, информисала грађане о ситуацији на терену, епидемији коронавируса у Крагујевцу, Шумадији и читавој Србији.

Награда Капетан Миша Анастасијевић је стигла на предлог новинара и пословних пријатеља из Крагујевца и Новог Сада, а за изузетне резултате у праћењу рада градских органа и институција током трајања пандемије Ковид 19.

Ово признање долази у правом тренутку, када радио Крагујевац прославља 50 година постојања.

Признање Капетан Миша Анастасијевић додељује се од 2000. године у Србији и носи име чувеног српског трговца и добротвора из 19.века.

Признање које чини, Повеља и златник са ликом дунавског капетана Мише Анастасијевића је уметнички рад Љубише Манчића, академског вајара из Београда.

Међу лауреатима су истакнути ствараоци-компаније, бројни појединци и институције из Крагујевца и Шумадијског округа, који су својим залагаљем и постигнутим резултатима у протеклом периоду, ову престижну награду заслужили.

Запослени у Радио-телевизији Крагујевац су током епидемије коронавируса непрекидно извештавали у интересу грађана, радећи протеклих месеци у стресним околностима и преко својих капацитета.

Из ванредног стања излазимо са знатно већом публиком и у уверењу да све што радимо има смисла, али и да наш допринос и рад грађани и стручна јавност препознају и вреднују.

Извештава новинарка РТК Марина Миленковић

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *