РТК обезбедила деци посету сајму игара

Радио телевизија Крагујевац је у оквиру акције “Унапређујемо услове, подстичемо учење”, у сарадњи са организаторима, омогућила ученицима основне школе „Драгиша Луковић Шпанац“ да посете сајам игара Klikcon.

Компанија Вуловић транспорт одазвала се нашој акцији и обезбедила превоз за основце који су на сајму могли да се забаве, упознају са новим технологијама, али и науче нешто ново о дигиталном свету који се непрестано развија.

Колико је дигитализација незаобилазна највише знају млади, али немају сви прилике ни услова да се упознају са новим технологијама.

Стога је Радио телевизија Крагујевац препознала потребу и, уз помоћ организатора Klikcon-а, обезбедила карте за овај сајамски догађај.

Акцији се прикључио и Вуловић транспорт који је обезбедио бесплатан превоз за ученике основне школе „Драгиша Луковић Шпанац“.

Ученици и наставници нису крили задовољство што присуствују овом несвакидашњем догађају.

Телевизија Крагујевац ће, као друштвено одговорно предузеће,  настојати да и у наредном периоду помогне едукацији деце.

У фокусу будућих пројеката ће се и даље налазити млади, а РТК ће се трудити да унапреди услове учења.

Телевизија Крагујевац такође позива све који су у могућности да се прикључе акцији „Унапређујемо услове, подстичемо учење“ јер деца заслужују најбоље.

Извештава новинарка Јелена Јовановић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *