Сајам књига и графике од 12. до 16. јуна

Шумадија сајам, у сарадњи са Народном библиотеком „ Вук Караџић“, Филолошко уметничким факултетом и под покровитељством Скупштине града Крагујевца, организоваће од 12. до 16. јуна сајам књига и графике.

Ове године, посетиоци ће имати прилику да присуствују бројним промоцијама, дискусијама и предавањима о књижевности и издаваштву. За све љубитеље писане речи улаз и паркинг су бесплатни.

Више десетина издавачких кућа представиће се на овогодишњем сајму књига и графика и понудити сајамске попусте за њих.

Организатори најављују да ће ове године бити више излагача, богат пратећи програм, као и велики број прозних писаца из Русије.

На сајму ће бити премијерно представљена многа издања. Посетиоци ће имати прилику да присуствују бројним промоцијама, дискусијама и предавањима о књижевности и издаваштву.

Поред великог броја издавачких кућа, и студенти Филолошко уметничког факултета представиће своју годишњу изложбу.

На Сајму књига и графике биће додељене и награде за најбољег издавача, књигу и штанд.

За љубитеље писане речи, паркинг и улаз су бесплатни. За ученике основних школа, које се налазе ван града, биће организован превоз.

Извештава новинарка РТК Ксенија Ђерковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *