Сајам туризма испунио очекивања излагача и посетилаца

У Крагујевцу је протеклог викенда одржан до сада најуспешнији, десети по реду Међународни сајам туризма и сеоског туризма, на коме је ове године учествовало више од сто излагача из земље и региона.

Уручењем награда најбољима у различитим категоријама, ова манифестација је завршена.

У оквиру пратећег програма Међународног сајма туризма и сеоског туризма, Градска туристичка организација Крагујевац и Шумадија сајам организовали су бројне стручне, едукативне програме из области сеоског туризма у циљу унапређења сарадње у области развоја туризма.

Уручењем награда најбољима у различитим категоријама, ова манифестација је завршена.

Награде су додељене у неколико категорија. За најуређенији излагачки простор награђена је војна установа Моровић, док је награду за најбоље урађен промо материјал добила Туристичка организација Херцег Новог.

Најуспешнију промоцију и презентацију на сајму имала је Туристичка организација општине Нови Бечеј.

Паралелно са сајмом туризма и сеоског туризма и ове године је по шести пут одржан врло посећен сајам зимнице и домаће радиности.

Организатори сајма били су Градска туристичка организација Крагујевац и Шумадија сајам.

Извештава новинарка РТК Зорица Савић Ранковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *