Сарадња Спортског савеза Крагујевца са Спортском академијом из Београда

Спортски савез Крагујевца потписао је уговор о сарадњи са Спортском академијом из Београда. На тај начин, крагујевачким спортистима је омогућено да усаврше постојећа и стекну нова знања.

Уговор о сарадњи Спортског савеза Крагујевца и Спортске академије из Бограда од великог је значаја за крагујевачке спортисте који желе да у овој образовној установи стекну звања предвиђена Законом о спорту.

Поред тога, имаће могућност да усаврше постојеће и овладају новим вештинама.

На Спортској академији у Београду, у протекле 24 године, дипломирало је више од 2.000 студената, на више од 30 смерова. Оснивач академије је наш прослављени атлетичар Леон Лукман.

Уговор о сарадњи са Спортском академијом из Београда недавно су потписали Спортско привредно друштво „Раднички“ и Атлетски клуб „Маратон КГ“.

На тај начин крагујевачким спортистима пружена је прилика да се едукују и остану у спорту и након завршетка играчке каријере.

Извештава новинарка РТК Ксенија Ђерковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *