Савремени изазови у области економије, бизниса и менаџмента

Економски факултет Универзитета у Крагујевцу био је домаћин шесте међународне научне конференције „Савремени изазови у области економије, бизниса и менаџмента“.

Због епидемиолошке ситуације конференција је одржана онлајн, преко ЗУМ комуникационе платформе, а конференција је окупила око 50 учесника из 11 земаља.

Међународна научна конференција део је програма обележавања 60 година постојања Економског факултета Универзитета у Крагујевцу.

Стручни скуп је окупио ауторе из земље и иностранства – Велике Британије, Норвешке, Белгије, Пољске, Русије, Словеније, Грчке, Португала, Украјине, Босне и Херцеговине, који су представили око 40 научних радова.

Међународна конференција е обухватала теме из области менаџмента, маркетинга, глобализације, регионализације, рачуноводства, пословних финансија, информационих система и квантитативних метода и модела у економији и менаџменту.

Презентовањем резултата најновијих истраживања, учесници конференције су имали прилику да укажу на актуелне промене како у теорији, тако и у пракси, у настојању да на адекватан начин одговоре на различите изазове савременог пословног окружења, а посебно оних који су последица пандемије вируса Ковид 19.

Извештава новинарка РТК Зорица Савић Ранковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *