Седница Скупштине града 2. септембра

Након консултација са шефовима одборничких група, председник Скупштине града Мирослав Петрашиновић заказао је за наредни петак седницу локалног парламента.

На дневном реду су, између осталих, предлози одлука о организацији и функционисању цивилне заштите и расподели добити и покрићу губитака јавних предузећа и привредних друштава, као и предлози аката из области именовања, постављења и разрешења.

Одборници градског парламента, након двомесечне паузе, настављају са радом. Они ће се наредне недеље, на 19. редовној седници Скупштине града, између осталог, изјашњавати и о сету одлука из области културе, које се односе на усклађивање оснивачких аката установа културе за законским прописима у делу који се тиче избора директора и чланова Управног и Надзорног одбора.

На дневном реду су и предлози одлука о расподели добити јавних предузећа и привредних друштава

На седници ће учествовати и народни посланици из Крагујевца, од којих су троје одборници градског парламента.

Седница Скупштине града биће одржана у петак, 2. септембра од 9 часова, уз директан пренос на програму Телевизије Крагујевац.

Извештава новинарка РТК Бојана Крстић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *