Селима од Крагујевца до Баточине вода стиже у понедељак

Због неопходних радова на измештању дела магистралног цевовода, који допрема воду са Моравског водоводног система до Крагујевца, у периоду од 28. до 30. маја, како је и било најављено без воде су остали: потрошачи Општине Баточина, села Бадњевац, Никшић,Осојак и Милатовац, као и потрошачи у Цветојевцу и Јовановцу.

Водоснабдевање у овим местима требало је да буде нормализовано, међутим због новонасталог проблема који је повезан са извођењем радова Предузећа за путеве, на делу ауто пута ка Баточини, ниједно од наведених села општине Баточина, као и Јовановац и Цветојевац нису добила воду,потврдио је за Телевизију Крагујевац директор Јавног комуналног предузећа Водовод и канализација Небојша Јаковљевић.

Он је навео да је велики проблем узрокован радовима на ауто путу решен, и да ће Водовод у току ноћи почети да пуни систем водом, што значи да потрошачи у наведеним местима воду могу да очекују у понедељак 1. јуна у јутарњим сатима.

До тада, прецизирао је Јаковљевић обезбеђене су цистерне.

Општина Баточина је обезбедила цистерне са пијаћом водом за села са свог подручја док је Град Крагујевац у селу Цветојевац цистерну лоцирао код школе,а у Јовановцу код продавнице.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *