Сет спортске опреме за Прву крагујевачку гимназију

Прва крагујевачка гимназија добила је данас нову спортску опрему чију је набавку финансирала локална самоуправа како би ученици имали боље услове за извођење наставе физичког васпитања.

У циљу промоције спорта код младих и бољих услова за бављење различитим врстама спортова  локална самоуправа наставила је са набавком спортске опреме за ученике основних и средњих школа у Крагујевцу.

Прва крагујевачка гимназија једна је од образовних установа са највећим бројем ђака и сет нове спортске опреме помоћиће наставницима да реализују наставу физичког васпитања на још вишем нивоу.

Континуирано донирање спортске опреме школама и улагање у спортску инфраструктуру један је од циљева локалне самоуправе које спроводи претходних година.

Ове године локална самоуправа обезбедила је нову спортску опрему за укупно 6 школа на територији града Крагујевца.   

Извештава новинар РТК Иван Ганић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *