Слободан Бетулић сматра да ће имати подршку бирача у Книћу

Иако су редовни локални избори у Србији наредне године, поједнине јавне личности објављују планове о кандидатури у својим странкама.

Јединствена Србија за Општину Кнић, како каже Слободан Бетулић Бетула, повереника и кандидата за председника општине види у њему, а Бетулић сматра да ће имати значајну подршку бирача.

Естрадни уметник из Гружанског краја, Слободан Бетулић како каже прихватио је предлог лидера Јединствене Србије, Драгана Марковића Палме да буде повереник и кандидат за председника Општине Кнић на следећим локалним изборима.

Како наводи Бетулић нема политичког искуства, али се ослања на искуства некадашњих председника Општине Кнић које је позвао на дружење и разговор.

Бетулић сматра да ће имати подршку бирача у Книћу.

Најстарији председник Општине Кнић који подржава Бетулића има 94 године и место је водио пре више од три деценије.

Слободан Бетулић сматра да су највећи проблеми у Општини Кнић неповољна демографска слика и осипање младих, али и да је потребна боља подршка пољопривредницима који се баве сточарством.

Извештава новинар РТК Слађана Обрадовић Чукарић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

One thought on “Слободан Бетулић сматра да ће имати подршку бирача у Книћу”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *