СНП спремно дочекује наредне изборе

Делегати Српске народне партије у Крагујевцу једногласно су прихватили предлог да се Градски одбор странке прошири за још два два нова потпредседника, речено је на Свечаној скупштини Градског одбора ове политичке организације.

Поред функционера СНП, скупштини су присуствовали и народни посланици, као и чланови других странака.

За непуних годину дана Српска народна партија у Крагујевцу формирала је 54 месне организације у статусу повереништва или одбора и према речима АнеПоповић, председника Градског одбора СНП, спремно дочекују предстојеће изборе.

Једина су парламентарна политичка организација у граду, која је јавно стала у одбрану српских светиња и српског народа у Црној Гори, речено је на Свечаној Скупштини.

Делегати Српске народне партије Крагујевца једногласно су прихватили предлог да се састав Градског одбора прошири и изаберу два нова потпредседника, тако да сада Градски одбор има 25 чланова и три потпредседника.

Српска народна партија не пристаје на уцене запада да признамо Косово, нагласио је Милош Гагић, председник Извршног одбора Српске народне партије и додао да очекује од сваког страначког одбора да допринесе бољем животу грађана, образовању и примени нове технологије.

Он сматра да ће ову најмлађу политичку организацију која делује у Крагујевцу и у Србији препознати грађани и дати јој шансу да неке своје идеје и политику спроведе у дело.

Извештава новинарка РТК Зорица Савић Ранковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *