СНС: Крагујевчани, срећан Дан Града Крагујевца!

Поштовани Крагујевчани и сви они који волите овај град,  Најпре да свима вама пожелимо срећан највећи празник нашег града- 6. мај, Дан града Крагујевца.

Уједно, свима онима који данас славе крсну славу Ђурђевдан, а знамо да вас слави много, желимо сву срећу, благостање и напредак на личном, породичном и пословном плану.  

Сви смо свесни чињенице да и овогодишњи Дан нашег града обележавамо у више него сложеним глобалним, политичким, економским, безбедносним и сваким другим околностима.

И ми, као и сви грађани наше отаџбине, прегурали смо свашта, и у даљој, и у ближој, али и у најближој историји.

Упркос свим бројним и недаћама бременитим околностима остајали смо и опстајали, своји на своме.

Па ће тако бити и овога пута, упркос свему и свима који се томе баш и не радују, скривено или сасвим отворено.

Већина нас, показало се то и на недавним изборима, дала је пуно поверење досадашњем политичком и државном руководству земље, а нарочито Александру Вучићу, нашем, али и председнику свих грађана Србије.

У овом свечарском часу, ваља подсетити и на једну сјајну вест. Наравно, ради се о потписивању уговора за фабрику електричних аутомобила баш у нашем Крагујевцу, срцу Шумадије, али и Србије.

Уз одговорну и одмерену државотворну политику верујемо да ће овај и више него значајан пословни аранжман заживети у пуном капацитету већ за две године.

То ће уједно означити и нову етапу у развоју нашег града који ће опет повратити стари сјај као водећи центар аутомобилске индустрије, и то оне футуристичке, од значаја за целу земљу.

Наравно, такав један замашан пројекат повући ће за собом експанзију и осталих делатности, не само производних, већ и услужних.

Све то ће створити додатне услове за бољи живот свих нас, без обзира на идеолошке, политичке, верске и сваке друге различитости и опредељења, као што је и данашњи дан празник свих нас Крагујевчана, ма где тренутно били.

Градски одбор Српске напредне странке Крагујевац                

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.